Bijles Engels Zwolle

Op school hebben veel mensen een vak waar ze moeite mee hebben. Vaak zijn dat de vakken wiskunde en Engels. Dit is vervelend, omdat deze vaak juist als de belangrijke vakken worden gezien.

Zelf had ik veel moeite met wiskunde. Engels daarentegen, vond ik altijd makkelijk en leuk. Daarom ben ik na de HAVO, via een jaar HBO, Engels gaan studeren aan de universiteit van Groningen. Na mijn opleiding ben ik in het onderwijs terecht gekomen. Hier heb ik veel geleerd.

In de laatste jaren heb ik gemerkt dat ik het leuk vind om met individuen en kleine groepen te werken. Ik vind het leuk om erachter te komen hoe ik de taal leuker en begrijpelijker kan maken voor iemand. Engels is mijn passie, en ik vind het heerlijk als ik deze passie over kan dragen.

In mijn optiek kan iedereen (die Nederlands kan ook) Engels leren. Wel is hier geduld voor nodig, misschien voor de leraar, maar nog meer voor de leerling. Een taal leer je namelijk niet in een week of in een maand: neem hier dus de tijd voor.

Ik ben u hier graag bij van dienst.

 

 

 

Kim van Raalten.