Voor wie?

 

 

Bijles Engels of privéles Engels

Motivatie is belangrijk voor iedereen die wat wil leren. U bent op deze website terecht gekomen, dus de kans is groot dat de motivatie bij u aanwezig is. De vraag is wel of deze motivatie intrinsiek danwel extrinsiek is. In andere woorden, is er een reden waarom u Engels moet leren (maar ziet u er misschien eigenlijk  tegenop), of wilt u graag Engels leren?

In beide gevallen probeer ik met mijn manier van werken het Engels te koppelen aan uw interesses en eventueel uw werkveld. Hiermee probeer ik het leerplezier te vergroten.

Om terug te komen op de vraag voor wie deze website bedoeld is kan ik antwoorden dat ze bedoeld is voor iedereen die Engels wil leren. Dat kan zijn spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid, leesvaardigheid, maar ook luistervaardigheid. In de praktijk, echter, blijkt dat deze verschillende vaardigheden vaak erg met elkaar verbonden zijn. Naast deze vaardigheden is de grammatica erg belangrijk. Ik neem er graag de tijd voor de regels op zo’n wijze uit te leggen dat u ze begrijpt.

 

 

 

 

Niet alleen het boek, maar ook de computer neemt een belangrijke plek in in de les. Er zijn tegenwoordig heel veel (gratis) websites die Engels leren niet alleen makkelijker maken, maar ook veel leuker!