Gastenboek

6 gedachten over “Gastenboek

 1. Wanneer je het antwoord op je leervraag wilt én meer, neem dan les bij Kim. Ze is professioneel, creatief en motiverend in haar lessen. Ze gebruikt goed en leuk lesmateriaal. Bovenal, erg belangrijk, vond ik de lessen erg leuk.
  Bedankt kim!

 2. Aanvankelijk
  waren wij op zoek naar een tijdelijke kracht voor een periode van 8 weken, maar
  door haar inzet hebben wij dit verlengd tot aan het einde van het eerste semester.
  Ik heb 3 maanden met plezier met Kim mogen samenwerken en mijn mening wordt ook
  gedeeld door haar studenten. Dit heeft ze geweldig weten aan te pakken.

   

  Les
  geven in het HBO gebied vraagt veel van de vaardigheden van een docent, want de
  studenten zijn vaak enigszins bedorven door slechte ervaringen in het
  voortgezet onderwijs. Ze heeft ze wel zodanig kunnen motiveren dat al haar
  studenten zijn geslaagd. Een voortreffelijke prestatie.

   

  Mocht
  iemand mij persoonlijk willen benaderen voor een referentie voor Kim, dan dit
  ten alle tijden.

   

  Brian Thompson BA
  MA

  Head of the
  English Department

  Dronten University of Applied Sciences

 3. Ik heb nu al langer dan een half jaar bijles bij Kim. Ik ben heel blij dat ik toch nog dit laatste jaar Engels bijles heb, omdat ik in mijn examenjaar zit en super graag wil slagen! En omdat ik er niet goed voor stond vorig jaar en niet goed in was, heb ik toen besloten om bijles te gaan volgen bij Kim. En ik heb er nog geen een moment spijt van gehad!:-) want ze doet het super leuk! Elke les is weer anders, maar toch met een bepaalde structuur. Elke les beginnen we met een songtekst van een liedje te vertalen en daarna werken we aan iets wat bij mij in de toetsweek komt, daar vraagt Kim altijd naar als de toetsweek is geweest wat er op de planning staat, of we gaan bezig met een werkboek waar alle tijden goed worden uitgelegd en omdat ik in mijn examenjaar zit krijg ik ook oude examens mee naar huis om te oefenen die we dan daarna samen gaan bespreken.Dankzij Kim had ik een mooi cijfer voor mijn Engels mondeling: 7,7! Voor mijn gevoel beheers ik Engels nu veel beter dan voordat ik hieraan begon.Kim is zeker weten aan te raden! Ze is niet alleen maar serieus, want een grapje tussendoor kan prima bij Kim :)Tot nu toe alvast bedankt voor wat je me allemaal al hebt geleerd & we gaan er zeker voor zorgen dat ik ga slagen in mei!Bye, Anouk.

 4. Bijna vier jaar is Casper voor bijles Engels bij Kim geweest. Hij heeft hier heel veel baat bij gehad. Hij leerde o.a. hoe hij het beste de woorden kon leren, kreeg extra uitleg bij de grammatica en tips bij het doorgronden van lees- en luistertoetsen.
  Door de ervaring van Kim in het onderwijs gaf ze op enig moment aan dat zij het vermoeden had dat Casper dyslectisch zou kunnen zijn. Na onderzoek en de nodige testen was dit ook de conclusie. Hierdoor had Casper tijdens toetsen en zijn examen meer tijd en kon hij kiezen voor gesproken teksten. In juni heeft Casper zijn diploma in ontvangst mogen nemen en zijn we gestopt met de bijles.
  Casper is inmiddels begonnen bij de vervolgopleiding en bij zijn eerste toets bleek dat het met zijn niveau Engels wel goed zit.

 5. Ik heb ruim een jaar les gehad van Kim. We hebben goed besproken met elkaar wat mijn leerdoelen waren en ze heeft daar haar lesprogramma op aangepast. Door haar lessen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen om in het openbaar Engels te spreken.
  Ze is creatief in de lesmethoden, past deze aan als je daar behoefte aan heb.
  Buiten het feit dat zij een hele goede docente is, is het ook nog eens een heel prettig mens met een open karakter.
  Dank Kim voor al die fijne lessen. Het was een feest om naar je toe te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *